Contacteer ons nu!
+32 479 970 107 fvh@proflowplus.be
Bonastraat 22, 3350 Linter, Wommersom, Belgium

Omgekeerde osmosefilter

Verkoop en verhuur

Pomp voor iedere toepassing
Ook voor onderhoud en herstel

Een omgekeerde osmosefilter komt voor in diverse filtersystemen. Het is een van de fijnst mogelijke zuiveringen en wordt om die reden ingezet bij processen waar uiterst zuiver drinkwater nodig is. Bij omgekeerde osmose wordt het water door een halfdoorlaatbaar membraan geperst. Dit membraan laat wel watermoleculen toe, maar geen grotere – en vaak dus ook vervuilde deeltjes – en moleculen met een chemische samenstelling. Het eindresultaat: proper water dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden.

De vele functies van een omgekeerde osmosefilter

Verschillende pomptypes beschikken over een omgekeerde osmosefilter. In het assortiment van ProFlow+, gelegen in Linter nabij Sint-Truiden, vindt u er heel wat terug. We bieden onder meer Lowara-pompen aan met een ingebouwde omgekeerde osmosefilter. Water dat door een dergelijke filter is gegaan, is vrij van alle mineralen en is daardoor ideaal voor bijvoorbeeld een nierdialyse. Omdat het water vrij is van afvalstoffen en dus ook geen vlekken nalaat, kan het daarnaast perfect worden ingezet voor ruitenwassers en vaatwasmachines.

Laat u informeren door onze experts

Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek ons volledige aanbod. We zijn beschikbaar op het nummer +32 479 970 107 en via het e-mailadres fvh@proflowplus.be. Naast de aankoop van pompen en filters, waaronder een lobbenpomp, een centrifugaalpomp en een excenterwormpomp, kunt u bij ProFlow+ ook terecht voor het onderhoud van alle pomp- en filtersystemen. Onze diensten strekken zich uit over heel Vlaanderen, we komen dan ook graag naar u toe.