Contacteer ons nu!
+32 479 970 107 fvh@proflowplus.be
Bonastraat 22, 3350 Linter, Wommersom, Belgium

Excenterwormpomp bestellen in regio Tienen

Verkoop en verhuur

Pomp voor iedere toepassing
Ook voor onderhoud en herstel

Een excenterwormpomp kunt u eenvoudig bestellen bij ons bedrijf, dat op minder dan een halfuur rijden ligt van Tienen. ProFlow+, specifiek gelegen te Linter nabij Sint-Truiden, biedt u als pompenspecialist verschillende soorten pompen en filters aan die de dagelijkse werking van processen aanzienlijk makkelijker en sneller maakt. Naast de verkoop en verhuur van deze toestellen, kunt u ons ook inschakelen voor het onderhoud ervan. Op die manier beschikt u steeds over een goed werkende pomp en loopt u geen onnodige vertraging op.

De juiste excenterwormpomp bestellen bij onze experts nabij Tienen

Excenterwormpompen kunnen zowel waterdunne als dikkere vloeistoffen verwerken. We zien ze voornamelijk terug in de industrie, waar ze ingezet worden om vloeistoffen te verplaatsen. Aan de ene kant wordt de vloeistof aangezogen, waarna deze er aan de andere kant opnieuw uit wordt geperst. Dankzij dit toestel kan u makkelijk vloeistoffen doseren en van de ene locatie naar de andere transporteren. U kunt bij onze firma dicht bij Tienen een excenterwormpomp bestellen van onder meer de merken Lowara en KSB. 

Ontdek ons volledige aanbod aan pompen

Neem vandaag nog contact met ons op en maak kennis met alle diensten en producten die u bij ons waterbehandelingsbedrijf in de buurt van Tienen kunt bestellen, naast de hierboven vernoemde excenterwormpomp. Dankzij onze service bent u verzekerd van een vlotte verwerking en transportatie van alle soorten vloeistoffen. Bel ons op het nummer +32 479 970 107 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u met plezier aan een gepaste oplossing.