Contacteer ons nu!
+32 479 970 107 fvh@proflowplus.be
Bonastraat 22, 3350 Linter, Wommersom, Belgium

Een lobbenpomp bestellen in regio Tienen

Verkoop en verhuur

Pomp voor iedere toepassing
Ook voor onderhoud en herstel

ProFlow+ uit Linter, nabij Sint-Truiden, maakt het u makkelijk om een lobbenpomp te bestellen in de ruime omgeving van Tienen. We zijn een gespecialiseerde pompen- en filterfirma en mogen onszelf een ervaringsdeskundige noemen op dit vlak. Bij ons vindt u een pomp voor gelijk welke functie én voor ieder volume.

Eenvoudig en veilig de geschikte lobbenpomp bestellen in de omgeving van Tienen

Een lobbenpomp wordt ook wel een verdringerpomp genoemd. Net zoals alle waterpompen zijn het systemen om water te hergebruiken. Als u ervoor kiest om een lobbenpomp te bestellen bij onze firma dicht bij Tienen, kiest u voor een zelfaanzuigend systeem. De pomp zuigt het water binnen aan de ene kant, en perst dit er aan de andere kant terug uit, en dit aan een hoge druk. Enkele bekende spelers op de markt die dergelijke pompen aanbieden, zijn het Italiaanse DAB en het Belgische merk KSB. Beide produceren ze pompen die zowel gebruikt worden in de industrie als in de privésector.

Schakel onze hulp in en wees verzekerd van de beste service

Bij ProFLow+ hechten we veel belang aan persoonlijke en eerlijke service. We horen daarom graag wat we voor u kunnen betekenen en naar welk product u precies op zoek bent. Op die manier voorzien we u van passend advies, zodat u precies weet welk type lobbenpomp u dient te bestellen bij onze firma nabij Tienen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie via het e-mailadres fvh@proflowplus.be of bel ons op het nummer +32 479 970 107.