Contacteer ons nu!
+32 479 970 107 fvh@proflowplus.be
Bonastraat 22, 3350 Linter, Wommersom, Belgium

Lowara-pomp kopen

Verkoop en verhuur

Pomp voor iedere toepassing
Ook voor onderhoud en herstel

Een Lowara-pomp kopen doet u voor verschillende toepassingen. Denk aan het oppompen van grondwater, water aan een hoge druk vervoeren of zelfs als ondersteuning bij het diepzeeduiken. Wij bieden een ruim scala aan kwalitatieve pompen, vervaardigd uit rvs. ProFlow+ uit Linter, nabij Sint-Truiden, is al jaar en dag een erkend verdeler van dit Britse merk, en beschikt over een uitgebreide productkennis, dewelke we graag inzetten om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Een Lowara-pomp kopen als investering in een lager waterverbruik

Een waterpomp is een handig hulpmiddel om vloeistoffen te winnen en hergebruiken. Doordat de vloeistof wordt hergebruikt, bijvoorbeeld om een ruimte op te warmen, bespaart u heel wat geld. Wanneer u een Lowara-pomp wilt kopen, kiest u tussen een elektrische- en een mechanische pomp. In de industrie wordt voornamelijk de mechanische variant gebruikt, terwijl particuliere woningen meestal voorzien worden van een elektrisch exemplaar. Afhankelijk van welk type Lowara-pomp u wilt kopen, zal deze al dan niet voorzien zijn van een micro-, nano- of ultrafiltratietoepassing. Dit filtersysteem vinden we onder andere terug bij een centrifugaalpomp, welke op zijn beurt gebruikt wordt voor drinkwaterzuivering en de verwerking van afvalwater.

Kies voor totaalservice: schakel de hulp in van onze experts

Heeft u interesse om een Lowara-pomp of een ander apparaat aan te kopen, en wenst u graag begeleiding bij het aankoopproces? Neem vrijblijvend contact op en ontdek ons volledige productaanbod. We bekijken samen welk type pomp het meest geschikt is voor uw vraag en zorgen voor een vlotte en snelle levering. Bel ons op het nummer +32 479 970 107 of stuur een e-mail naar fvh@proflowplus.be.