Contacteer ons nu!
+32 479 970 107 fvh@proflowplus.be
Bonastraat 22, 3350 Linter, Wommersom, Belgium

Een centrifugaalpomp kopen in de omgeving van Tienen

Verkoop en verhuur

Pomp voor iedere toepassing
Ook voor onderhoud en herstel

Denkt u eraan om een centrifugaalpomp aan te kopen in de regio van Tienen? Dan bent u van harte welkom bij ProFlow+ uit Linter, nabij Sint-Truiden. Wij bieden u allerhande pomp- en filtertoepassingen aan die u helpen bij het creëren van zuiverder en zachter water. Een centrifugaalpomp wordt vaak gebruikt om vloeistoffen te transporteren, en is voornamelijk in de industrie een veelvoorkomend apparaat.

Een centrifugaalpomp van hoge kwaliteit kopen bij onze firma in regio Tienen

Een dergelijke pomp werkt aan de hand van een waaier in een pomphuis. U kunt dit het best vergelijken met een centrifuge. De vloeistof wordt met zo’n hoge kracht rondgedraaid, dat hij tegen de zijkant van de waaier wordt gedwongen. Via een persleiding komt de vloeistof uit het pomphuis, wat een zuigende werking creëert. Dit zorgt ervoor dat er tegelijkertijd hetzelfde vloeistofvolume opnieuw in het pomphuis wordt gezogen. Een centrifugaalpomp is slechts een van de vele pompen die u bij onze firma dicht bij Tienen kunt kopen. Zo verkopen we onder meer ook lobbenpompen, welke uitermate geschikt zijn voor het verpompen van kwetsbare vloeistoffen, en ook koopt u bij ons excenterwormpompen.

Doe een beroep op onze expertise

Laat ons weten welk type centrifugaalpomp u wenst aan te kopen bij ons bedrijf in de buurt van Tienen. Neem contact op via het nummer +32 479 970 107 of stuur een e-mail naar fvh@proflowplus.be. We bekijken tijdens een persoonlijke afspraak graag welke filter of pomp het best past bij de toepassing die u voor ogen heeft en voorzien u van advies op maat. Ook voor het onderhoud van centrifugaalpompen doet u een beroep op onze diensten.