Contacteer ons nu!
+32 479 970 107 fvh@proflowplus.be
Bonastraat 22, 3350 Linter, Wommersom, Belgium

Onderhoud van een centrifugaalpomp

Verkoop en verhuur

Pomp voor iedere toepassing
Ook voor onderhoud en herstel

Schakel ProFlow+ in voor het onderhoud van uw centrifugaalpomp. Een centrifugaalpomp is alom aanwezig in zowel particuliere als professionele omgevingen en is een bijzonder handig hulpmiddel om vloeistoffen van plaats A naar plaats B te transporteren. De werking van de pomp kan het best vergeleken worden met een slacentrifuge. Door de hoge spinkracht wordt de vloeistof tegen de randen aangeduwd. Dat is precies wat ook gebeurt bij een centrifugaalpomp.

Zorg voor een jaarlijks onderhoud van de centrifugaalpomp

Zoals alle mechanische toestellen, heeft ook een centrifugaalpomp regelmatig een onderhoud nodig. We raden daarom aan om minstens een jaarlijks onderhoud in te lassen voor de centrifugaalpomp in uw woning en/of bedrijf. Indien dit niet tijdig gebeurt, kunnen er mogelijk verstoppingen of defecten optreden, waardoor de watertoevoer stil komt te liggen. Omdat het zulke breed inzetbare pompen zijn, heeft zo goed als elk pompenmerk wel een of meerdere centrifugaalpompen in zijn assortiment. Bij ProFlow+ kunt u onder meer de merken Ebara, Saer, DAB en het Duitse Wilo bestellen.

Neem contact op en kies voor een onberispelijke service

Net omdat er zoveel verschillende producten op de markt zijn, is het niet altijd eenvoudig om te bepalen welke het meest geschikt is voor uw gewenste toepassing. Idem voor het onderhoud; iedere centrifugaalpomp heeft zijn specifieke eigenschappen. Het is precies daar waar ProFlow+, gelegen te Linter in de buurt van Sint-Truiden, een helpende hand biedt. Maak een afspraak via het telefoonnummer +32 479 970 107 of contacteer ons via het contactformulier en ervaar de voordelen van onze professionele service op maat.