Contacteer ons nu!
+32 479 970 107 fvh@proflowplus.be
Bonastraat 22, 3350 Linter, Wommersom, Belgium

Wilo-pomp kopen

Verkoop en verhuur

Pomp voor iedere toepassing
Ook voor onderhoud en herstel

Indien u op zoek bent naar een verwarmingspomp, kan het zeer interessant zijn om een Wilo-pomp aan te kopen. Wilo is een wereldwijde speler op het vlak van verwarmingspompen en kan een pionier in de pompindustrie genoemd worden. Hun producten zijn van hoge kwaliteit en beschikken over een hoge duurzaamheid. De pompen worden zowel gebruikt in particuliere woningen als in bedrijfsgebouwen.

Bij ons kan u een Wilo-pomp kopen voor iedere toepassing

ProFLow+ in Linter, nabij Sint-Truiden, beschikt over een ruim assortiment aan waterpompen. We hebben een Wilo-pomp in huis voor iedere toepassingen en voorzien u van passend advies, zodat u weet welke producten het voordeligst zijn om aan te kopen. Een pomp wordt vaak gecombineerd met filters die een omgekeerde osmose uitvoeren. Het resultaat is zuiver water, vrij van bacteriën en andere schadelijke stoffen. We noemen dit ook wel gedemineraliseerd water. Naast het merk Wilo vindt u bij ons ook pompen van de topmerken Ebara, DAB en het Duitse merk KSB.

Doe een beroep op onze uitgebreide expertise

Twijfelt u over welke Wilo-pomp u wenst te kopen? Wij helpen u graag bij deze technische beslissing. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u gericht advies geven. Schakel ons daarnaast ook in voor het onderhoud van uw toestel, zodat u steeds snel en veilig aan de slag kunt. Contacteer ons vrijblijvend op het nummer +32 479 970 107 of via het e-mailadres fvh@proflowplus.be voor meer informatie over onze producten en diensten.