Contacteer ons nu!
+32 479 970 107 fvh@proflowplus.be
Bonastraat 22, 3350 Linter, Wommersom, Belgium

Ebara-pomp bestellen

Verkoop en verhuur

Pomp voor iedere toepassing
Ook voor onderhoud en herstel

Een Ebara-pomp bestellen doet u makkelijk bij ProFlow+ uit Linter, nabij Sint-Truiden. Als pompenspecialist beschikken we over een breed scala aan pompen, en dit zowel voor de professionele als particuliere markt. Het toonaangevende merk biedt pompen aan in rvs, gietijzer en brons, waardoor ze voor ieder wat wils hebben.

Een Ebara-pomp huren of meteen bestellen: aan u de keuze

U kunt bij ons een Ebara-pomp bestellen voor verschillende toepassingen. In hun gamma zitten onder meer dompelpompen, rvs-centrifugaalpompen en (verticale) meertrapspompen. De pompen zijn uitermate geschikt voor industriële toepassingen. Door hun robuuste karakter gaan ze jarenlang mee en draaien ze mee op het hoogste niveau. Wanneer u nog niet eerder met een Ebara-pomp heeft gewerkt, kunt u ervoor kiezen om deze eerst tijdelijk te huren, vooraleer u deze wenst te bestellen. Op die manier krijgt u een goed beeld van de werking en de degelijkheid van de pomp.

Reken op onze jarenlange ervaring

Wij hebben een pomp voor iedere toepassing in huis. Maak kennis met ons assortiment aan topmerken, waaronder het Belgische Grundfos, het Italiaanse Liverani, Lowara en veel meer. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Contacteer ons op het nummer +32 479 970 107 of stuur een e-mail naar fvh@proflowplus.be.