Contacteer ons nu!
+32 479 970 107 fvh@proflowplus.be
Bonastraat 22, 3350 Linter, Wommersom, Belgium

KSB-waterpomp bestellen

Verkoop en verhuur

Pomp voor iedere toepassing
Ook voor onderhoud en herstel

ProFlow+ uit Linter, nabij Sint-Truiden, geeft u graag meer advies wanneer u erover nadenkt om een KSB-waterpomp te bestellen. Een dergelijke pomp is een vaste waarde wanneer het aankomt op watertransport. KSB-pompen dienen om zuiver en licht vervuild water te verpompen en transporteren. Ze kunnen zowel ingezet worden in de industriële als in de particuliere markt en vormen de spil van het volledige waternetwerk in uw woning of bedrijf.

Bij ons kunt u een KSB-waterpomp bestellen op maat

KSB-pompen zijn te bestellen in diverse afmetingen. Wanneer u een KSB-waterpomp wilt bestellen, doet u dit op basis van de toepassingen waarvoor de pomp allemaal moet dienen. Is deze enkel bedoeld voor het watergebruik in huis, of moet deze ook de hele tuin besproeien? Voor thuis raden we u aan om een KSB-waterpomp te bestellen met een elektromotor. Dankzij deze pomp kunt u douchen, de was doen en het toilet doorspoelen. Ook het zwembad kan verbonden zijn met een waterpomp. In dit laatste geval, raden we u ook graag onze filters aan van het topmerk Darlly. Deze zorgen in combinatie met de KSB-pompen voor een intensieve filtering van het water en zijn ideaal om te bestellen wanneer u uw zwembad vrij wilt houden van onzuiverheden.

Leer ons kennen als betrouwbare partner om uw KSB-pompen te bestellen

ProFlow+ is een waterbehandelingsbedrijf gelegen in Limburg, dicht bij Tienen, maar opereert over heel Vlaanderen. U kunt bij ons verschillende soorten waterpompen bestellen, waaronder ook de KSB-pompen. We voorzien onze klanten van persoonlijk en eerlijk advies en zorgen ervoor dat u precies weet welke KSB-waterpomp u dient te bestellen voor de gewenste toepassing. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan. Contacteer ons op het nummer +32 479 970 107 of stuur een e-mail naar fvh@proflowplus.be.