Contacteer ons nu!
+32 479 970 107 fvh@proflowplus.be
Bonastraat 22, 3350 Linter, Wommersom, Belgium

Waterbehandelingsbedrijf in regio Tienen

Verkoop en verhuur

Pomp voor iedere toepassing
Ook voor onderhoud en herstel

ProFlow+ is een gespecialiseerd waterbehandelingsbedrijf gelegen in Linter, tussen Tienen en Sint-Truiden. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van pompen en filters, en dit voor diverse toepassingen. We richten ons zowel op de particuliere als professionele markt, en streven ernaar om iedere klant snel en efficiënt verder te helpen.

Erkend waterbehandelingsbedrijf op een boogscheut van Tienen

Pompen en filters zorgen voor de filtering en het vervoer van vloeistoffen. U ziet ze vaak niet, maar ze spelen een prominente rol in het dagelijkse leven. Als waterbehandelingsbedrijf nabij Tienen, bouwden we in de loop der jaren een uitgebreid netwerk en een goede vertrouwensrelatie uit met diverse leveranciers. We bieden de dag van vandaag een uitgebreid aanbod aan kwaliteitspompen en -filters aan. Enkele van onze merken zijn DAB, Saer, en Grundfos. Onze filters zijn zowel beschikbaar met een micro-, nano- en ultrafiltratietoepassing, al dan niet in combinatie met omgekeerde osmose.

Kies voor kwaliteit en een persoonlijke service

Twijfelt u over welk type waterpomp u het best aankoopt? Of bent u op zoek naar een betrouwbare partij die het onderhoud van uw pompen en filters verzorgt? Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar, en dit zowel in ons waterbehandelingsbedrijf dichtbij Tienen als op een locatie naar keuze. Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar het nummer +32 479 970 107 of stuur een e-mail naar fvh@proflowplus.be. We bekijken graag welke pomp, filter of dienst het best aansluit bij u noden.