Contacteer ons nu!
+32 479 970 107 fvh@proflowplus.be
Bonastraat 22, 3350 Linter, Wommersom, Belgium

Een waterpomp kopen in de omgeving van Tienen

Verkoop en verhuur

Pomp voor iedere toepassing
Ook voor onderhoud en herstel

Een waterpomp kopen doet u bij ProFlow+ uit Linter, gelegen tussen Tienen en Sint-Truiden. Als pomp- en filterbedrijf zijn we de specialist bij uitstek voor alle waterfiltertoepassingen. Een waterpomp is onmisbaar, zowel voor particuliere als professionele doeleinden. Hun naam zegt het zelf: ze zorgen ervoor dat water snel en efficiënt rond wordt gepompt. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een centrale verwarming, de koeling van een wagen of de filtering van een zwembad.

Kom uw waterpomp kopen bij een erkend verdeler in regio Tienen

ProFlow+ is al jarenlang een gevestigde waarde in Limburg en ver daarbuiten. We bieden een ruim aanbod aan diverse pompen en filters, voor verschillende doeleinden. We mogen onszelf de trotse verdeler noemen van topmerken waaronder het wereldwijd verspreide Grundfos, Wilo en het Italiaanse merk DAB. Bij onze firma, op minder dan een kwartier rijden van Tienen, kunt u een waterpomp voor iedere toepassing kopen. We verdelen niet enkel pompen en filters, we zorgen ook voor het onderhoud van onder meer centrifugaalpompen. We voeren een inspectie uit van de pomp en zorgen ervoor dat deze opnieuw jaren kan meegaan. Indien nodig, voorzien we deze van vervangstukken, zodat u snel weer aan de slag kan.

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen

Bent u woonachtig in de omgeving van Tienen en wenst u een waterpomp aan te kopen bij een professionele verdeler? Kom vrijblijvend langs in onze winkel of contacteer ons voor bijkomende informatie. We zijn steeds te bereiken op het nummer +32 479 970 107 en via het e-mailadres fvh@proflowplus.be.