Contacteer ons nu!
+32 479 970 107 fvh@proflowplus.be
Bonastraat 22, 3350 Linter, Wommersom, Belgium

Saer-pomp kopen

Verkoop en verhuur

Pomp voor iedere toepassing
Ook voor onderhoud en herstel

Wanneer u een Saer-pomp wenst aan te kopen, bent u steeds verzekerd van uitstekende kwaliteit. Saer is een Nederlands bedrijf dat werd opgericht in 2003. Ze draaien dus al vele jaren mee aan de top en zijn een gerespecteerd speler in de pompenindustrie. ProFlow+ uit Linter, tussen Tienen en Sint-Truiden, is erkend verdeler en is de ideale partner om zonder zorgen de geschikte Saer-pomp aan te kopen.

Een Saer-pomp testen vooraleer ze te kopen? Ook dat is mogelijk!

Bij ons vindt u pompen voor iedere toepassing, dus zowel voor micro-, nano- en ultrafiltratie. Welk type Saer-pomp u dient te kopen, hangt af van de toepassing. Als expert in het vak staan wij u graag bij met persoonlijk advies. Omdat er zoveel producten op de markt zijn, krijgt u bij ons de kans om bepaalde pompen uit te testen. Op die manier ziet u onmiddellijk de werking én de goede kwaliteit ervan. Daarnaast bieden we ook een verhuurservice aan, welke ideaal is wanneer u bijvoorbeeld een tijdelijke installatie nodig heeft.

Maak een vrijblijvende afspraak

Een vaak gebruikte Saer-pomp is een centrifugaalpomp, maar dat is lang niet de enige pomp die u bij ProFlow+ kunt kopen. We laten u graag kennismaken met ons volledige assortiment en onze bijkomende diensten waaronder waterbehandeling en de verhuur en het onderhoud van pompen en filters. Contacteer ons via het e-mailadres fvh@proflowplus.be of bel naar het nummer +32 479 970 107. We horen graag waarmee we u kunnen helpen.