Contacteer ons nu!
+32 479 970 107 fvh@proflowplus.be
Bonastraat 22, 3350 Linter, Wommersom, Belgium

Microfiltratietoepassing

Verkoop en verhuur

Pomp voor iedere toepassing
Ook voor onderhoud en herstel

Een pompsysteem kan voorzien zijn van een microfiltratietoepassing, een nanofiltratietoepassing of een ultrafiltratietoepassing. Bij ProFlow+ uit Linter, in de buurt van Sint-Truiden, vindt u pompen van alle drie de types. Voor welke type u het best kiest, is afhankelijk van de vloeistof die u gebruikt en voor welke doeleinden het gezuiverde product moet dienen. Zo haalt de microfiltratietoepassing bacteriën en schadelijke stoffen uit het water. De nanofiltratietoepassing dient op zijn beurt voornamelijk om zouten en mineralen tegen te houden, wat de hardheid van de vloeistof vermindert. Tot slot is de ultrafiltratietoepassing een van de doeltreffendste manieren om vloeistof te zuiveren. Deze techniek wordt onder mee gebruikt om drinkwater te ontdoen van alle onzuiverheden.

De voordelen van microfiltratietoepassing, nanofiltratietoepassing en ultrafiltratietoepassing

Een pomp voorzien van microfiltratietoepassing, is uitermate geschikt voor het filteren van bijvoorbeeld het zwembad- of vijverwater. De filter is voorzien van een fijne structuur die bacteriën en vuil tegenhoudt, waardoor het water schoon is om in te zwemmen. Onder meer de filters van Darlly beschikken over deze specificatie. Een nanofiltratietoepassing vinden we terug in de waterpompen die ons leidingwater zuiveren. Een goede filtering zorgt ervoor dat het water heel wat hardheid verliest, en dus zachter is voor onze huid bij bijvoorbeeld het douchen. Het Duitse merk KSB heeft heel wat pompen in zijn aanbod die geschikt zijn voor deze toepassing.

Zuiver uw water dankzij ons assortiment aan topproducten

De ultrafiltratietoepassing is de fijnste in zijn soort en wordt ondersteund door omgekeerde osmose. Met deze toepassing houdt u zo goed als enkel watermoleculen over, en geniet u van een uiterst zuivere vloeistof. Drinkwater wordt altijd met deze techniek gezuiverd, maar ook bedrijven en particulieren kiezen voor deze extreme filtering. Laat u door onze ervaren medewerkers informeren over welke toepassing het meest geschikt is voor uw specifieke vraag. Vraag vrijblijvend meer info of een offerte aan via het e-mailadres fvh@proflowplus.be of contacteer ons op het nummer +32 479 970 107. Wij bieden een antwoord op iedere vraag, of deze nu gaat over microfiltratietoepassing, nanofiltratietoepassing of ultrafiltratietoepassing.