Contacteer ons nu!
+32 479 970 107 fvh@proflowplus.be
Bonastraat 22, 3350 Linter, Wommersom, Belgium

Darlly-filter kopen

Verkoop en verhuur

Pomp voor iedere toepassing
Ook voor onderhoud en herstel

Wanneer u een Darlly-filter wenst aan te kopen, bent u altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit. Met meer dan 25 jaar ervaring weten we als geen ander aan welke eisen een goede filter moet voldoen. We bieden een ruim aanbod aan zwembad- en spafilters aan voor diverse toepassingen. Als toonaangevend filtermerk mogen deze niet ontbreken in ons uitgebreide assortiment.

Waarom een Darlly-filter kopen?

ProFlow+ uit Linter, dicht bij Sint-Truiden, is al jaar en dag verdeler van hoogkwalitatieve filters en pompen. De Darlly-filter is specifiek ontwikkeld om zwembaden en bubbelbaden schoon te houden en te vrijwaren van onzuiverheden. Dankzij deze pomp blijft uw zwembad glashelder en creëert u zowel voor uzelf als voor vrienden en familie een veilige omgeving om plezier te maken en te ontspannen. De filters passen onder meer de microfiltratietechniek toe. Hierbij worden minuscule organismen verwijderd, waardoor zelfs de allerkleinste bacteriën en vuiltjes uit het water worden gehaald.

Ontdek ons volledige assortiment

Bij ons bedrijf, op minder dan een halfuur rijden van Tienen kunt u, naast een Darlly-filter, nog diverse andere filters en waterpompen kopen die u helpen bij het reinigen en onderhouden van uw waterpartijen. Neem eenvoudig contact met ons op via ons contactformulier voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons ook steeds bereiken op het nummer +32 479 970 107.