Contacteer ons nu!
+32 479 970 107 fvh@proflowplus.be
Bonastraat 22, 3350 Linter, Wommersom, Belgium

DAB-pomp kopen

Verkoop en verhuur

Pomp voor iedere toepassing
Ook voor onderhoud en herstel

Bij ProFlow+ uit Linter, nabij Sint-Truiden, kunt u terecht om een DAB-pomp aan te kopen. DAB is een merk dat hoog aangeschreven staat in de pompenwereld, en terecht. De toestellen zijn van uiterst goede kwaliteit en genieten een lange levensduur. Ze worden ingezet voor de waterregeling van onder meer het beregeningssysteem, de centrale verwarming en het filteren van een zwembad.

Een DAB-pomp kopen mét persoonlijk advies

Om de juiste DAB-pomp te kopen, moet u bij ProFlow+ zijn. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan diverse pompen. We bieden toestellen aan van diverse topmerken zoals pompen van Wilo en pompen van het Belgische merk Saer. Iedere pomp heeft zijn eigen toepassing, wat het niet altijd makkelijk maakt om te weten welke pomp het best aansluit bij uw vraag. Ons team van ervaren medewerkers staat u daarom graag bij met raad en daad. Als pompenspecialist kennen we het aanbod door en door en weten we precies welke pomp geschikt is voor welke toepassing.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over onze pompen

Pompen, zoals de DAB-pomp, zijn handige waterhergebruiksystemen die het waterverbruik aanzienlijk verminderen en zijn daarom bijzonder interessant om aan te kopen. Neem contact met ons op en laat ons weten naar welk type pomp u op zoek bent. We zijn bereikbaar op het nummer +32 479 970 107 en via het e-mailadres fvh@proflowplus.be en helpen u graag bij het vinden van het geschikte toestel.